Experts en gestió immobiliària

Som una empresa formada per un equip amb més de  trenta anys  d'experiència al sector de les gestions immobiliàries, fruit d'aquesta experiència podem oferir-li el millor tracte. Al llarg dels anys, la nostra competitivitat  per seguir en el sector ha millorat i hem obert una nova oficina en una privilegiada zona de Barcelona.. 

Des dels inicis de la nostra activitat ens hem especialitzat en la construcció, inversió compra – venda i lloguer d'immobles amb l'objectiu d'oferir als nostres clients la millor solució a les seves necessitats. Comptem amb un excel·lent equip humà el qual es forma de forma permanent a fi d'estar actualitzat en els canvis i innovacions tecnològiques que es presenten en el nostre àmbit.

El nostre objectiu principal és aconseguir una permanent millora en la nostra activitat a fi de donar el millor servei als nostres clients sempre sota la premissa de qualitat humana i professionalitat.

Si està interessat a incloure el seu habitatge en la nostra base de dades per oferir-la als nostres clients no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres. Ens ocuparem encantats d'atendre-li. Estem interessats immobles a la zona de Sarrià, Pedralbes, els Corts i Eixample Esquerre. Ja sigui per invertir, vendre o llogar.

934100334
info@topcity.es