Serveis
Lloguer

Després de més de 30 anys en el sector immobiliari a Barcelona podem oferir-li l'assessorament necessari per a llogar el seu habitatge sense inconvenients. Entenem que la tranquil·litat i rendibilitat són els factors crucials a l'hora d'arrendar i per això ens esforcem en la selecció adequada dels clients potencials així com de maximitzar la renda a cobrar per la seva propietat. 

Lloguer turístic

  Rendibilitat, seguretat i tranquil·litat, és el que oferim a la gestió de la seva propietat amb llicència turística per una tarifa molt competitiva. Optimització de reserves i gestió professional per al màxim benefici.

Venda

El consell d'un expert és molt recomanable a l'hora de vendre una propietat. En TopCity portem dedicant-nos més de 30 anys en la compra-venda de pisos i locals amb immillorables resultats.
Ens agradaria assessorar sobre les millors estratègies comercials per difondre la seva oferta i assegurar que la venda del seu pis o local sigui ràpida i rendible. La nostra cartera de clients estarà a la seva disposició per a la correcta comercialització.